right_side
In: ,

limaAPRILduaribusembilan =))

ni sorang lagi hot stuff kita yang dah berkahwin.. bile cakap je My na kawen.. ramai jugak terpiranjat including me la.. yela, aku menyamakan diri aku ngn die..hohoh.. aku kan kire hot stuff..(adeh).. tapi jodoh pertemuan semuanya die tangan tuhan.. My kawen dengan jejaka pilihan die april lalu~ Semoga mereka bahagia ke anak cucu hendaknye~~
Wahhhh~ gown la~

Cinta menjanjikan kebagiaan,,..Semoga cinta mereka pun begitu~~


Sama cantek, sama padan~!


Rase-rase turn sape plak lepas ni?? akukah?? (nantikan!)




In: ,

tujuhOGOSduaribusembilan \(^.~)/

YUN awat buat muka seksi??~ =P

merpati dua sejoli~ bagai pinang di belah-belah!!!!!




dengan famili

cun giler la kamu ini~ (Opppss~ sudah berpunya ya~)



Haaaaa... ini tarikh keramat orang JOHORRRRR tao.... Tahniah buat YUN atas perkahwinan YUN... Semoga YUN dan suami bahagia hingga ke akhir hhhaaaaaaayyyyaaaaaatttttt! YUN, kalo la rumah YUN dkat mmg rombongan cik kiahhhhhh punye datang.. Walaupun aku dan nana ke~ dah pun berura-ura mao pegi..tapi cita cita terbantu pule... disbbkan keadaan yang tak mengizinkan... Met nonton YUN sanding!!!!!

In: ,

Walimah Urus~ nana ke~

tengok tu hanem pon datang~

nana dengan familia

maseh dengan familia.. yang ni kali kedua aku jumpa arwah mak nana..dan juge yang terakhir.. AL-FATIHAH buat arwah..semoga dicucuri rahmat ke atas nya.


AMIR & NANA
L.O.V.E



Wah~ Apa khabar semua? hrm, rasa macam dah lama je ta jenguk blog ni kan.. naseb baik aku ngn nik aziz chatting tadi. n ade geng kite yang tanye reunion tahun depan jadi ke? So aku nak tanye korang....JADI KAH? Kalo tanya aku mesti jadi punya. Rasa-rasanya cuti sekolah pertengahan tahun sesuai untuk reunion...kecualilah kalo ade member member kita yang bercadang mao mendirikan rumah tangga time tu.. Kalo ade ckp cepat2, so kite tunda reunion, n konvoi ke rumah korg yang na berkahwin itu.. (sigh~ hopefully rumah korang dekat dengan tempat majoriti para ahli fizik berpoya-poya...~ poyo je ahli fizik hahaha).. Sekarang ni, yang pegang blog ni aku (eima) ngn nik. kalau bole aku nak 2 or 3 lagi blogger pegang blog ni.. so writing dia ade variety. Lagipun, ni one way untuk kite stil keep in touch to each other.. kalau yang dekat kl, insyaallahlah senantiase bole berpoya bersama.. tp yang jauh tu.. dr hujung ke hujung satu lg tu...sape nak update dek? nanti jangan tirpiranjat kalao tibe2 aku kol korang tanye tanye pasal ape best korang tgh buat la ni.. okelah, since ini malam mode adalah untuk nana ke~ yang sudah bunting menunggu mase perut ditekans~ kihkih..(pushh nana pushhhh).. ni serba sedikit gambar gambar kenangan time nana kahwin dulu.. Selamat nonton ya~ oh, btw, aku akan menjadi godmother nombor 1 anak die, dan fie nombor 2. ta sabar na sambut anak buahhhhhhhh!!!!!!!












In:

Update

sudah lama x update...sabar ye...kami akan update dari masa ke semasa...

In:

From Ima..

Assalamualaikum,

As we all know, Prof. Senin telah selamat kembali ke rahmatullah. Kita doakan agar allahyarham akan ditempatkan bersama orang2 yang disayangi Allah.

As mention early this year, kita semua dah agree untuk buat reunion tahun 2010. Bercakap tentang kematian, kita sebagai manusia boleh merancang sahaja, jadi kita telah merancang untuk membayar yuran setiap tahun. Semoga anda dapat membayar yuran yang ditetapkan pada masa yang ditetapkan pada akaun yang ditetapkan. Nanti bile free i will kol korang to know the status of the payment. But it would be 'darling' if u guys have the inisiative to pay by your own will. If got any problem, mebi regarding not enough money, etc., u can reason with me by replying this email. Hope all the hardwork pay...

In:

Video..time dinner episod 2

video

Dikala senang atau susah..kita harungi bersama...
akhirnya....kita berjaya Grad...





video


kini cabaran muncul kembali...
ingin mencari pekerjaan yg diingini...
moga2 impian kita semua tercapai...






video


Semoga kalian semua hidup tenang dan sihat...
semoga kita semua kekal sebagai sahabat dunia akhirat...